Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Yllätysnnimi nousee Superin kriisijoukkueen peräsimeen – “Piristysruiske Superpesikselle”

@ Juha Tamminen

Kymmenen ottelua peräkkäin hävinnyt Kempeleen Kiri vaihtaa pelinjohtajaa. Antti Vihtkarin paikalle uudeksi pelinjohtajaksi nousee Petri Pulliainen. Pulliaisen nimitys on määrä julkistaa maanantaina. Pulliaisen noususta pelinjohtajaksi uutisoi aiemmin sunnuntaina myös Kaleva.

Nyt lähtee – tilaa tästä Elmo 4 kk 35 euroa!

Pulliaisen palkkaaminen on loistoveto Kempeleeltä. Vihtkari ei ole saanut joukkueen potentiaalista irti läheskään maksimeja. Varsinkin sisäpelissä Kempeleen materiaali olisi riittänyt taistelemaan tosissaan paikasta kahdeksan sakissa, jopa ylempänä.

Pulliainen on pelinjohtajana yllätyksellinen ja arvaamaton. Kun useimmat pelinjohtajat pelaavat nykyään kaavapesäpalloa, Pulliainen tekee pelin sisällä yllättäviä ratkaisuja. Hän on hyvä haistamaan, kuka pelaaja on kuuma ja kehen kannattaa missäkin tilanteessa luottaa.

Pulliainen sai viime kaudella potkut kesken kauden Haminasta. Pulliaisen potkut olivat oikeusmurha. Olen edelleen vakuuttanut, että jos Pulliainen olisi saanut jatkaa Haminassa, joukkue pelaisi edelleen Superpesistä.

Pulliainen tuo vuorenvarmasti muutoksen Kempeleen pelaamiseen. On todennäköistä, että hän sementoi Marko Pelkosen numeroksi neljä ja pelaa loppukauden kahdella lyöjäjokerilla. Kahdeksan sakkiin nouseminen on Pulliaiselle ja KeKille kova haaste, mutta sarjapaikan suhteen ei pitäisi olla hätää.

Pulliaisen palkkaaminen on piristysruiske koko Superpesikselle – ja hyvä muistutus nuorille pelinjohtajille, mistä pelin johtamisesta erikseen kirjoitettuna on kysymys.

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Yllätysnnimi nousee Superin kriisijoukkueen peräsimeen – “Piristysruiske Superpesikselle”"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×