Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Vuosituhannen siirtopommi – Tuomas Jussila siirtymässä Oulun Lippoon

Tuomas Jussila jättää Joensuun Mailan ja pala kotinurkilleen. @ Juha Tamminen / All Over Press

Pesäpallon kabiniteissa on kytemässä vuosituhannen siirtopommi. Vuoden pesäpalloilijaksi viime vuonna valittu Tuomas Jussila jättää Joensuun Mailan ja siirtyy Elmo-lehden tietojen mukaan Oulun Lippoon – riippumatta siitä, pelaako Oulu ensi kaudella Ykköspesiksessä vai Superissa.

Lipon sisältä Jussilan siirtoa ei halua kommentoida, mutta sitä ei myöskään kiistetä.

Jussila asuu Oulussa ja hän on päättänyt palata Oulun seudulle. Häneen on ollut kesän aikana yhteydessä myös Kempeleen Kiri ja hänen entinen seuransa Pattijoen Urheilijat, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on ollut kaapata Jussila ja Sami Haapakoski takaisin Pattu-paitaan. Oulu on kuitenkin voittanut kilpajuoksun tämän hetken kenties kuumimmasta pesäpalloilijasta.

Oulu kohahdutti pesäpallopiirejä jo vuosi sitten hankkimalla lukkarilegendä Toni Kohosen Sotkamon Jymystä.

30-vuotias Jussila debytoi Superissa Pattijoelle kesällä 2008. Pattijoen lisäksi hän pelasi välillä yhden kauden Oulussa, kunnes siirtyi Joensuuhun, jossa hän on pelannut kaudesta 2013 lähtien. Jussila on valittu kahdesti Vuoden pesäpalloilijaksi (2015 ja 201) ja hän on pelannut yhdeksän kertaa Itä-Lännessä.

Tilaa Elmo 4 kk 35 euroa! Varmista samalla se, että saat ilmaiseksi ensi viikolla ilmestyvän Elmon Superpesiksen pudotuspelien digierikoisnumeron!

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Vuosituhannen siirtopommi – Tuomas Jussila siirtymässä Oulun Lippoon"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×