Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Suomen MM-toivolla edessään kovin mahdollinen haaste

Elias Kuosmanen on kovassa paikassa MM-matolla. @ Jarno Kuusinen / All Over Press

Suomalaisen painin suurlupauksella Elias Kuosmasella on kreikkalaisroomalaisen painin MM-kisoissa edessään kovin mahdollinen haaste. Suomalainen heitettiin samaan kaavioon maailman kahden parhaan 97-kiloisten sarjan painijan kanssa. Näin mitalin ja maapaikan saaminen ensi kesän Tokion olympialaisiin on kiven alla. Maapaikan saa kunkin sarjan kuusi parasta painijaa.

Kuosmanen kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Venezuelan Luillys Perez Moran, jolle hän hävisi vuosi sitten MM-kisojen avausottelussa. Venezuelalainen on vielä voitettavissa, mutta sitten vastaan tulee sarjan suurin suosikki, olympiavoittaja ja kolminkertainen maailmanmestari, Armenian Artur Aleksanjanin. Kuosmasella on toki saumansa armenialaista vastaan, mutta se vaatisi lähestulkoon yli sataprosenttista onnistumista. Sen jälkeen kaaviossa todennäköisin vastustaja ottelun voittajalle on Turkin Cenk Ildem. Turkkilainen on sarjan toinen suursuosikki Aleksanjanin kanssa.

Jos Kuosmanen pääsisi ottelemaan Aleksanjania vastaan ja häviäisi tälle, sen jälkeen Kuosmasella alkaisi odotus, pääseekö Aleksanjan loppuotteluun. Jos pääsee, silloin Kuosmanen pääsisi ottelemaan pääsystä pronssiotteluun, mutta silloinkin Idem olisi samalla puolella kaaviota.

Rami Hietaniemi saa 87-kiloisten avausottelussa vastaansa Arkadiusz Kulynyczin. Ottelu jäänee Hietaniemen ainoaksi MM-matolla.

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Suomen MM-toivolla edessään kovin mahdollinen haaste"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×