Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Start Up Lions vauhdittamaan Elmon kasvua

Vuosi sitten perustettu urheilun viikkolehti Elmo saa taakseen media-alalla harvinaista omistajavoimaa, kun suomalainen sijoittaja- ja asiantuntijayhtiö Start Up Lions Oy lähtee vauhdittamaan Elmoa kustantavan Elmo Media Oy:n ja sen taustayhtiön TuohiFactor Oy:n kasvua. Pääomasijoituksen lisäksi Start Up Lions osallistuu toimintalinjansa mukaisesti aktiivisesti myös yhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen.

Sijoituksen yhteydessä Elmo Median ja TuohiFactorin hallitukseen on nimitetty kolme kokenutta liikkeenjohdon, IT- ja rahoitusalan ammattilaista, Jukka Koivu, Olli Mäntylä ja Jari Puranen.

”Elmolla on hyvä konsepti ja kohdesegmentissä on tilaa tällaiselle julkaisulle. Elmolla on myös hyvä startti: tilaajamäärän kehitys ja asiakaspito ovat olleet erinomaisia. Lisäksi toimitus koostuu rautaisista ammattilaisista, joilla on kovat näytöt”, Elmo Median hallituksen puheenjohtaja Jukka Koivu sanoo.

Elmo-lehden ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa 2017. Lehden toimitus koostuu päätoimittaja Jukka Röngän ja toimituspäällikkö Jari Kupilan johdolla entisen Urheilulehden avaintekijöistä.

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Start Up Lions vauhdittamaan Elmon kasvua"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×