Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Mikä ihmeen ELMO? – 10 kysymystä ja 10 vastausta

Mikä ELMO on?

ELMO on uusi suomalainen urheilun viikkolehti, joka alkaa ilmestyä 7.9.2017. ELMO ilmestyy kerran viikossa, torstaisin.

Liittyykö ELMO mitenkään Urheilulehteen tai Urheilusanomiin?

Ei. Sanoma Media Finland osti Urheilulehden toukokuussa A-lehdiltä ja yhdisti sen Urheilusanomiin. Lehden nimeksi tuli Urheilulehti. ELMO on täysin uusi, itsenäinen ja riippumaton lehti, jota julkaisee Kustannusyhtiö LehtiMoguli.

Mutta ELMOn tekijöissähän on entisiä Urheilulehden tekijöitä?

Itse asiassa suurin osa ELMOn tekijöistä on entisiä Urheilulehden tekijöitä. Urheilulehden toimitus ei kuulunut Urheilulehden kauppaan, joten tässä avautui erinomainen sauma perustaa uusi urheiluaiheinen viikkolehti Urheilulehden entisen toimituksen ympärille.

Onko ELMO samanlainen lehti kuin Urheilulehti?

Tekemisen hengessä ja asenteessa on samanlaista analyyttisyyttä, tinkimättömyyttä, intohimoa ja pelottomuutta kuin Urheilulehden tekemisessä oli, mutta toimituksemme on ottanut haasteen vastaan ja luvannut tehdä ELMOsta vieläkin paremman lehden kuin mitä entinen Urheilulehti oli. Siihen, miten hyvin me haasteessa onnistumme, voivat vastata vain ELMOn lukijat.

Mistä lajeista ELMO kirjoittaa?

Kattavasti kaikista lajeista ja urheilun ilmiöistä, mutta toki pääpaino on suomalaisia eniten kiinnostavissa lajeissa – jääkiekossa, jalkapallossa, moottoriurheilussa, talvella hiihtolajeissa, mäkihypyssä, lento- ja koripallossa sekä muissa sisäpalloilulajeissa, ja kesällä yleisurheilussa ja pesäpallossa. Luonnollisesti myös ensi talven olympialaiset saavat suuren painoarvon.

Mistä ELMOn voi ostaa?

ELMO on ainakin alkuvaiheessa vain tilattava lehti. Sitä ei siis saa ostettua irtonumeroina, eikä ELMOa voi ostaa myöskään digilehtenä.

Mistä ELMOn voi tilata?

Helpoimmin se käy näiltä sivuilta. Tilauksen voi maksaa useilla eri maksutavoilla ja lehti lähtee tulemaan 1-2 viikon sisällä tilauksesta. Toki ELMO on myös puhelinmyynnissä, joten jos saat puhelinsoiton ELMOn puhelinmyyjältä, etkä ole vielä tilannut ELMOa, kannattaa kuunnnella ja sanoa “kyllä”.

Paljonko ELMO maksaa?

Kahden kuukauden nettitilaus on 20 euroa, 6 kuukauden tilaus 50 euroa ja 12 kuukauden tilaus 80 euroa. Ei siis paha.

Onko ELMOlla internetsivut?

On, mutta niiden rooli on vähäinen. Tärkeimmän ja arvokkaimman sisällön, niin laadullisesti kuin määrällisesti, saavat ELMOn tilaajat.

ELMOn tilaajalahjana on kirja “100 sankaria”. Mistä siinä on kysymys?

ELMO kunnioittaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta julkaisemmalla kirjan suomalaisen urheilun 100 merkittävimmästä käänteentekijästä. Kysymys ei ole pelkästään 100 parhaasta urheilijasta tai urheilijoiden voittojen luetteloinnista. 100 sankarin listalle on valittu urheilijoita, jotka ovat kirjoittaneet suomalaisen urheilun historiaa uusiksi ja viitoittaneet samalla sitä tietä, joka on nostanut urheilun suomalaisten suureksi lempilapseksi. Tämä kirja toimitetaan kaikille asiakkaille, joilla on joulukuussa voimassa oleva jatkotilaus.

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Mikä ihmeen ELMO? – 10 kysymystä ja 10 vastausta"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×