Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Leijonat, Huuhkajat vai joku muu? – Äänestä vuoden kovin joukkueurheiluteko

@ Timo Korhonen / All Over Press

Suomalaisia urheiluhulluja on hemmoteltu kaikkien aikojen joukkueurheiluvuodella.

Keväällä maailma haukkoi henkeään, kun nimetön Leijona-ryhmä voitti jääkiekon maailmanmestaruuden, ja loppuvuodesta Suomen ravisteli kaikkien aikojen jalkapallohuuma Suomen selviydyttyä ensimmäistä kertaa jalkapallon miesten arvokisojen lopputurnaukseen.

Eikä tässä kaikki. Nuoret Leijonat kävi vuodenvaihteessa hakemassa sensaatiomaisesti alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden Kanadasta. Keväällä Suomessa ehdittiin juhlia jo hetken naisten jääkiekon maailmanmestaruutta, kunnes tuomaristo pitkän arpomisen jälkeen hylkäsi Naisleijonien jatkoerämaaliin ja Kanada pääsi luiskahtamaan Suomen otteesta maailmanmestariksi.

Myös kotimaisilla areenoilla on juhlittu ikimuistoisia saavutuksia. Jääkiekon SM-liigakausi päättyi HPK:n yllätysmestaruuteen ja Veikkausliigassa legendaarinen Kuopion Palloseura voitti ensimmäisen Suomen mestaruuden 43 vuoden tauon jälkeen.

Mikä siis on vuoden kovin suomalainen joukkueurheilusaavutus? Pääset sanomaan nyt oman mielipiteesi Elmo-lehden äänestyksessä.

Osallistuminen on helppoa: valitse oma suosikkisi alla olevalta listalta ja täytä alla oleva lomake. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2 hengen lippupaketti valintasi mukaan joko Huuhkajien tai Leijonien ensi vuonna Suomessa pelattaviin otteluihin, ja 10 kirjapalkintoa. Lisäksi osallistut automaattisesti Elmo-lehden 10 000 euron vuosiarvontaan.

Ehdokkaat

Yhteystiedot

Etunimi *:

Sukunimi *:

Katuosoite *:

Postinumero *:

Postitoimipaikka *:

Puhelinnumero *:

Sähköposti:

Olen lukenut ja hyväksynyt arvonnan säännöt. *

Kilpailun säännöt

1. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.
2. Sama kilpailija voi äänestää vain kerran. Jos samalta kilpailijalta on useampi äänestyskuponki, häneltä hyväksytään vain ensimmäisenä tullut äänestyskuponki.
3. Puutteellisesti tai virheellisesti täytetyt kilpailukupongit hylätään.
4. Kilpailuaika on 23.11.–5.12.2019. Voittaja arvotaan ja julkistetaan 5.12.2019.
5. Palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
6. Kilpailija antaa kilpailuun osallistuessaan suostumuksen siihen, että hänen voittaessaan palkinnon hänen nimensä voidaan julkistaa arvontaan liittyen Elmon kaikissa kanavissa.
7. Kilpailuun osallistuvan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
8. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä osallistuminen edellytä Elmo-lehden tilaamista.

Rekisteriseloste

Olen jo Elmon tilaaja

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Leijonat, Huuhkajat vai joku muu? – Äänestä vuoden kovin joukkueurheiluteko"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×