Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Legendaarinen Pausa is back! – Pitäisikö HJK:n olla Suomen Juventus?

@ All Over Press

Legendaarinen Pausa palaa tauon jälkeen kehiin ja esittää kysymyksen, miksi HJK ei ole Suomessa yhtä murskaavan ylivoimainen seura kuin Juventus Serie A:ssa. Kysymystä – kuten muitakin Juventukseen liittyviä kiehtovia kysymyksiä – ovat pohtimassa Gert Remmel, Jussi Leppälahti ja Topias Kauhala.

Leppälahti myöntää, että HJK:llakin oli 2010-luvun alussa pitkä mestaruusputki, mutta sen jälkeen ja sitä ennen sen menestys on ollut repaleista, vaikka HJK on Suomessa resursseiltaan ylivoimaisempi seura kuin Juventus Italiassa.

Remmel nostaa yhdeksi Juventuksen kestävän ja jatkuvan menestyksen peruspilariksi seuran omistuspohjan ja omistusarvot. Agnellin teollisuussuku on hallinnut Juventusta käytännössä 1920-luvulta lähtien.

“Tässä hurjasti muuttuvassa ja hurjalla vauhdilla muuttuvassa maailmassa Juventuksen ydin pysyy koko ajan samana. Ja sillä on iso merkitys vakauttavana tekijänä Juventuksen toiminnassa”, Remmel sanoo.

Kuuntele Pausa kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.

Elmo on nyt irtonumeromyynnissä koko Syomessa. Katso tästä lähin Lehtipisteen myyntipiste, jossa Elmo on myynnissä.

Tai tilaa Elmo tästä edulliseen tarjoushintaan!

 

 

1 kommentti kohteessa ”Legendaarinen Pausa is back! – Pitäisikö HJK:n olla Suomen Juventus?”

  1. Olihan hyvä podcasti jälleen, edellisestä olikin jo turhan pitkä aika. Aihetoiveena tuleviin Pausoihin olisi nuo Red Bull -organisaation seurat ja niiden toiminta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×