Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Kouvolan pelinjohtajaksi todellinen yllätysnimi

Matti Iivarinen muuttaa Alajärveltä Kouvolaan. (© Juha Tamminen)

Kouvolan Pallonlyöjien uudeksi pelinjohtajaksi on nimitetty todellinen yllätysnimi: Alajärven Ankkureiden entinen lukkari ja pitkäaikainen pelinjohtaja Matti Iivarinen. Valinta on yllätys kahdella tasolla. Se on yllättävä ratkaisu Kouvolalta, mutta yhtälailla yllättävä ratkaisu myös Iivariselta.

Iivarinen on myös mielenkiintoinen valinta pelinjohtajana. Vaikka on hän onkin enemmän vanhan liiton pelinjohtajia, Iivarinen on parhaimmillaan juonikas ja peloton pelinjohtaja, joka ei pelkkää pistää merkkiä päälle vaikka jokaisella lyönnillä. Jos Iivarinen pääsee Kouvolan huippumateriaalilla ensi kaudella vyöryttämään, jaksot ja ottelut voivat olla nopeasti ohi ja rumanumeroisia.

Iivarinen sopii hyvin myös Eero Pitkäsen seuraajaksi, Vaikka Pitkäsellä onkin omat ansionsa, hänen peluuttamisensa oli ennakolta arvattavaa. Iivarinen tuo uudenlaista yllätyksellisyyttä Kouvolan pelaamiseen – olkoonkin, että Iivarisen peluuttamiseen liittyy myös kysymysmerkkejä. Iivarisen kannalta haasteen mielenkiintoisuutta lisää se, ettei hänellä ole koskaan ollut johdettavana Kouvolan tasoista joukkuetta.

Ensi kauden mitaleita on vielä turha jakaa, mutta Kouvola taistelee ilman muuta mitaleista myös ensi kaudella.

Kouvolan kannalta iso asia on myös se, kuinka se järjestää ja onnistuu talvikauden harjoittelussa. Pitkänen on ollut valmentajana ykköskategoriaa ja valmennuksen ja harjoittelun organisoiminen ja rakentaminen ovat talvella ja ensi kaudella isossa roolissa.

 

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Kouvolan pelinjohtajaksi todellinen yllätysnimi"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×