Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Aki Linnanahde liittyy Elmon uusiin taustavoimiin – ensimmäinen kuukausilehti ilmestyy tällä viikolla

Aki Linnanahde vahvistaa jatkossa Elmo-leiriä. @ Timo Korhonen / All Over Press

Tutustu ja tilaa Elmo tarjoushintaan tästä!

Kuukausilehdeksi muuttunut Elmo saa taustajoukkoihinsa merkittävän vahvistuksen, kun tunnettu mediapersoona Aki Linnanahde liittyy Elmo-leiriin. Linnanahteesta tulee toukokuussa tehtyjen yritysjärjestelyjen yhteydessä Elmoa kustantavan LehtiMoguli Oy:n osakas ja hallituksen jäsen.

”Olen seurannut Elmon nykyisen toimituksen tekemisiä tarkkaan jo pitkään ja arvostan suuresti heidän journalismiaan. Olen varma, että tällaisella syvällisellä ja uskottavalla journalismilla, joka käsittelee asioita uusista näkökulmista ja herättää lukijoitaan ajattelemaan, on tulevaisuudessa entistäkin suurempi kysyntä. Olen siksi erittäin innostunut, että pääsen mukaan kehittämään Elmoa”, Linnanahde sanoo.

”Tunnen myös Start Up Lionsin kautta yhtiön taustalla olevat sijoittajat ja omistajat, ja olen vakuuttunut, että Elmon toimituksellinen ja yhtiön taustavoimien liiketaloudellinen osaaminen muodostavat yhdessä voittavan yhtälön.”

Linnanahde on Suomen tunnetuimpia radiotoimittaja, ja hän juontaa parhaillaankin Radio Novalla yhdessä Minna Kuukan kanssa Radio Novan aamu -ohjelmaa. Linnanahde on myös muun muassa kirjoittanut jääkiekkoilija Jere Karalahden elämänkertateoksen Jere.

”Tarvitsemme tässä Elmon uudessa startissa Akin kaltaista laaja-alaista median osaajaa. Hän tuo vahvaa markkinoinnillista osaamista ja auttaa meitä tunnistamaan ja tavoittamaan nykyiset ja tulevat kohderyhmämme entistäkin paremmin”, LehtiMoguli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Mäntylä sanoo.

Myös Elmon päätoimittaja Jukka Rönkä odottaa innoissaan yhteistyötä Linnanahteen kanssa.

”Akin vahvuus on siinä, että hän on kivikova journalismin ammattilainen, mutta hän katsoo asioita paljon laajemmasta perspektiivistä kuin vain journalismin näkökulmasta. Sellainen näkemyksellisyys on arvokas pääoma Elmon kehittämisessä. Aki on muutenkin elmolainen. Asenne tekemiseen ehdoton, mutta silmäkulmassa on myös sopivasti pilkettä. Nytkin Aki sanoi ensimmäiseksi, että muista kertoa heti Elmon lukijoille, ettei se kaljupää tule sotkemaan lehden sivuja”, Rönkä hymyilee.

Elmon ensimmäinen 100-sivuinen kuukausilehti ilmestyy lukijoille tällä viikolla. Seuraava Elmo ilmestyy 13. kesäkuuta ja sen jälkeen kerran kuukaudessa vuoden jokaisena kuukautena. Uutta Elmossa on myös suurten urheilukilpailujen ja merkittävien sarjakausien yhteydessä julkaistavat erikoislehdet ja uudenlainen digipalvelukokonaisuus.

Elmo julkaisee joulukuussa myös 200-sivuisen kirjan suomalaisen urheilun suurimmista ja merkittävimmistä läpimurroista. 100 läpimurtoa kirjan vastaavana toimittajana on Elmo-lehden toimituspäällikkö Jari Kupila. Kirjan saavat tilaajalahjana kaikki Elmon tilaajat, joilla on voimassaoleva tilaus joulukuussa 2019.

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Aki Linnanahde liittyy Elmon uusiin taustavoimiin – ensimmäinen kuukausilehti ilmestyy tällä viikolla"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×