Elmo-lehti irtonumeromyyntiin koko Suomessa

Yleinen

Elmo-lehti irtonumeromyyntiin koko Suomessa

Elmo toimitus
TEKSTI Elmo toimitus
@elmolehti
JULKAISTU 6.2.2020

Elmo-lehden historiassa kääntyy jälleen uusi sivu, kun Elmo on torstaista alkaen irtonumeromyynnissä koko Suomessa. Elmoa myydään kaikissa K-Citymarketeissa, Prismoissa, Akateemisissa Kirjakaupoissa sekä muissa hyvin varustelluissa Lehtipisteissä.
Päätoimittaja Jukka Röngän mukaan irtonumeromyynnin aloittamista on toivottu jo pitkään.
”Rakennamme Elmon tarinaa tiiliskivi kerrallaan. Perustimme elokuussa Elmolle oman lehdenmyyntitoimiston Tampereelle ja vahvistimme loppuvuoden aikana myynti-, markkinointi- ja digiliiketoimintojen organisaatiomme kokeneilla ammattilaisilla. Nyt oli vuorossa irtonumeromyynnin aloittaminen ja seuraavaksi Elmon verkkosivujen uuden konseptin lanseeraminen”, Rönkä sanoo.
Katso tästä lähin Lehtipisteen myyntipiste, jossa Elmo on myynnissä.

Helmikuun Elmossa on jälleen kova 100 sivun kattaus:

Kaapo Kakon tämän kauden vaisuuden takana on Raimo Summasen mukaan loogisia syitä, mutta todellinen kysymys kuuluu, tuleeko Kakosta koskaan niin hyvää pelaajaa NHL:ssä kuin Suomessa uskotaan?
KooKoo on ollut kauden sensaatio Liigassa ja voi Samuel Savolaisen mukaan toistaa HPK:n viime kevään ihmeen ja voittaa jopa mestaruuden.
20 joukkueen SM-liiga: Villi idea – entä jos jääkiekon SM-liigan joukkuemäärä nostettaisiin 20 joukkueeseen? Elmo Aittola kannattaa ajatusta suoralta kädeltä.
Kiitos Megan! HJK:n kapteeni Linda Ruudun syvällinen ja suora tilitys siitä, mitä Megan Rapinoen esimerkki on tarkoittanut hänelle henkilökohtaisella tasolla.
Jalkapallobrexit! Brittimanagerit ovat palanneet Valioliigaan lumivyöryn lailla. Miksi ja mistä se kertoo? Topias Kauhala vastaa.
Ylivertaisuuden vinouma. Gert Remmel kertoo koruttomia esimerkkejä, kuinka heikosti suomalaisseurat ymmärtävät kansainvälisyyttä.
Miksi vai miksi ei? Jukka Rönkä kysyy, kumpi kysymys on opettavaisempi – se miksi, Suomi selvisi EM-lopputurnaukseen vai miksi EM- tai MM-kisojen lopputurnaukseen ei ole selvitty aiemmin.
Jaakko Hännisellä on potentiaalia kehittyä Suomen kaikkien aikojen kovimmaksi miesten maantiepyöräilijäksi. Topias Kauhala tapasi suomalaislahjakkuuden Imatralla.
Sasu Salin kertoo elämästään ja koripallostaan Espanjan auringon alla.
Maastohiihdon huipulla on käynissä rakennusmuutos, jonka kyydissä suomalainen lajiyhteisö ei ole huomannut pysyä.
Yleisradio. Jari Kupila pohtii, nakertaako Yleisradion tapa käsitellä urheilua urheilun uskottavuutta.
Kova ratkaisu. Aarne Leppänen pitää Painiliiton päätöstä laittaa Arvi Savolainen tavoittelemaan olympiapaikkaa 130-kiloisissa täysin oikeana.
Tennisääni. Uskaltaako Roger Federer ottaa vaikeisiin asioihin kantaa vai onko hän mieluummin hiljaa? Sitä pohtii Janne Eerikäinen.
Tilaa Elmo tästä edulliseen tarjoushintaan!