Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Batman ja Robin lähtevät pelastamaan Hyvinkäätä

Joni Rytkönen siirtyy ensi kaudeksi Hyvinkäälle. (© Juha Tamminen)

Superissa uusintaottelun kautta säilynyt Kankaanpään Maila on selvittämässä pahimmat kauhuskenaariot myös siirtomarkkinoilla. Joukkue saa pidettyä elintärkeät Jouni Itävalon ja Henri Pulkkisen, mutta menettää vahvan kauden pelanneen Joni Rytkönen, joka korvaa Juha Puhtimäen Hyvinkäällä. Rytkönen on saamassa reissukaverikseen todellisen yllätysnimen: Tahkon ensi kaudeksi lyöjäjokeriksi Ville Keron tilalle on siirtymässä Superin vanhin pelaaja, 44-vuotias Sami Joukainen. Kokenut Jukka Lankinen lopettaa pitkän uransa.

Kankaanpään uudeksi lukkariksi tulee Pöytyällä päättyneellä kaudella pelannut Sami Virto. Pelinjohtajaksi on puolestaan tulossa Jyväskylän Kirin entinen pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen.

Rytkösen lähtö on Kankaanpäälle takaisku, Joukaisen ei. KaMa pelasi päättyneellä kaudella selvästi alle oman tasonsa. Pelinjohtajavaihdoksen myötä ensi kaudesta pitäisi tulla selvästi helpompi, eikä vaaraa putoamisesta pitäisi olla. Oulun Lippo ja Hamina ovat selvästi heikompia joukkueita kuin KaMa.

Rytkönen on hyvä kaappaus Hyvinkäältä. Jos ja kun Rytkönen pelaa ensi kaudella lukkarina, hän on Puhtimäkeä parempi vaihtoehto lautaselle. Sisälläkin Rytkönen on erinomainen pelaaja, vaikkei olekaan aivan Puhtimäen tasoa. Joukaisen hankinta kertoo ennen muuta siitä, kuinka huutava pula jokereista on Superissa. Olisi helppo sanoa, että Tahkon olisi kannattanut lyödä taatelit pöytään saadakseen Jere Dahlströmin. Nyt kannattaa puolivakavissaan harkita jo Simo Eerikäisen hälyttämistä apuun. Pihkalassa joudutaan ensi kesänä elämään joka tapauksessa muistojen varassa.

 

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Batman ja Robin lähtevät pelastamaan Hyvinkäätä"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×