Tutustu näköislehteen ilmaiseksi
Elmo-lehden verkkosivut jatkossa osoitteessa: www.elmomedia.fi

Äänestä kaikkien aikojen suomalainen urheiluselostaja!

Äänestä kaikkien aikojen urheiluselostaja!
Juha Jokinen, Seppo Kannas, Anssi Kukkonen ja Pentti Salmi palkittiin vuoden 2014 Urheilugaalassa. @ Petteri Paalasmaa / All Over Press

Tässä se tulee - yleisön pyytämä ja lupaamamme äänestys kaikkien aikojen aikojen parhaasta suomalaisesta urheiluselostajasta.

Onko kaikkien aikojen sinivalkoinen ääni Martti Jukola, Pekka Tiilikainen, Paavo Noponen, Raimo Häyrinen, Anssi Kukkonen, Pentti Salmi vai joku uusimpien sukupolvien selostajista, kuten Antero Mertaranta, Matti Kyllönen, Tapio Suominen tai Tuomas Virkkunen?

Valta on nyt sinulla! Täytä alla oleva lomake ja anna äänesi puhua. Elmo-lehden asiantuntijaraati on valinnut 25 ehdokasta, joista voit valita suosikkisi.

Ehdokkaat

Palkinnot
Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan VIP-liput kahdelle hengelle valitsemaasi SM-liigan runkosarjan otteluun tällä kaudella sekä 10 kirjapalkintoa. Lisäksi kaikki äänestykseen osallistuneet ovat automaattisesti mukana 10 000 euron lukijapalkinnon arvonnassa joulukuussa 2019.

Yhteystiedot

Etunimi *:

Sukunimi *:

Katuosoite *:

Postinumero *:

Postitoimipaikka *:

Puhelinnumero *:

Sähköposti:

Olen lukenut ja hyväksynyt arvonnan säännöt. *

Kilpailun säännöt

1. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.
2. Sama kilpailija voi äänestää vain kerran. Jos samalta kilpailijalta on useampi äänestyskuponki, häneltä hyväksytään vain ensimmäisenä tullut äänestyskuponki.
3. Puutteellisesti tai virheellisesti täytetyt kilpailukupongit hylätään.
4. Kilpailuaika on 23.10.–11.11.2019. Voittaja arvotaan ja julkistetaan 11.11.2019.
5. Palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
6. Kilpailija antaa kilpailuun osallistuessaan suostumuksen siihen, että hänen voittaessaan palkinnon hänen nimensä voidaan julkistaa arvontaan liittyen Elmon kaikissa kanavissa.
7. Kilpailuun osallistuvan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
8. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä osallistuminen edellytä Elmo-lehden tilaamista.

Rekisteriseloste

Olen jo Elmon tilaaja

1 kommentti kohteessa ”Äänestä kaikkien aikojen suomalainen urheiluselostaja!”

  1. Jotenkin jo lapsuudesta (60-luvulla) jäi mieleen, miten tärkeää isälleni oli kuunnella Paavo Noposen selostuksia. Totuin sitten niihin itsekin. Suomen kielen juhlaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


TILAA ELMO TÄSTÄ ×